Дякую

За здійснення патріотичних мрій
Я дякую тобі, моя країно!
За мову нескінчену, її вирій.
За те, що надихаєш без зупину.
Вклоняюся тобі, моя земля!
Народження пісень – твоїх рук діло.
Мене на світ поява , за все це
Віддячити тобі завжди кортіло.
Твоїм дорогам вдячна з міста в місто
За беспринципне існування в межах.
Твоїй культурі, сорочкам, намисту.
Тобою дихаю і за тобою стежу.


Рецензии