Dont

Я пам’ятаю наші ночі,
Я пам’ятаю наші дні,
Я пам’ятаю твої очі,
А ти мої давно вже ні.

Всім серцем я тебе кохала
І думала: тебе мені
Саме життя подарувало,
А виявляється, що ні.

Можливо ти мене згадаєш,
Коли прийду я уві сні.
І ти відразу все згадаєш,
Але я, мабуть, вже ні...


Рецензии