Я донька одна у батька

Я батькова  донечка,
Любить мене дуже.
Хоч  колись  бажав синочка,
Та мені  байдуже.
Бо вже впевнилась в любові,
Що беріг для сина.
Як з принцесою, зі мною,
Возить на машині.
Подарунками потішить,
Правда цьомкне рідше .
А я вдесятеро більше,
Поцілую в щічки.
Не кляне, як інші, долю,
Любить і кохає.
Жаль,  в душі,  відсутній в нього,
Що донечку має.


Рецензии