Слухавка

Змушує постійно обертатись.
Чую шепіт слухавки на вушко.
Полюбляє в діалоги гратись.
Залишає в серці свою смужку.

Слухавка постійно поряд.
У гірку чи радісну годину.
В неї особливий погляд
На спілкуючусь з тобой людину.


Рецензии