Терм нова зупинка

Термінова зупинка! Я йшла по дорозі.
Та ноги не слухають, хочуть присісти.
Сповзаю,морозиво мов, по підлозі...
Спогад шалений....не пити, не їсти.

Термінова зупинка!Летіла я з даху!
Мотузка не слухалась, а я бовталась...
Ці відчуття схожі - адреналін, жах...
Я чую і досі, як я з ним кохалась.

Термінова зупинка! Свідомість втрачаю!
Крізь вії бачу, як хтось посміхається...
Знайомі обійми ледь-ледь помічаю...
Це ж він...знову зі мною кохається...


Рецензии