Я люблю тебе, Укра но!
Найказковіше в тебе ім’я.
Ти у світі така єдина!
Ти для мене і дім, і сім’я.
Я кохаю тебе, моя квітка!
Промінь сонця мій, моє життя!
Насолоджуюсь взимку і влітку
Я прикрасами твого буття!
Я пишаюсь, що я українка!
Кожен крок по твоїй стежинці
Я роблю обережно і стрімко,
Не зашкодити щоб країнці.
Свидетельство о публикации №111070407581