Котенок

Листья...
В
Шелестящей
Тени листвы
Сидит котенок
И
Прищурив глаза
Наблюдает
За
Полетом бабочки...
А
Листья
Шшш
Ш ш ш
А
Глаза
Все уже
А
Головка
Все ниже...
Ти шшш е...
Заснул
Маленький наблюдатель...


Рецензии