Каен жилэге

Эллэ кайдан исен сизэм.
Каен жилэкнен ислэрен.
Эллэ инде яштэн кергэн.
Туган якным хислэре.

Аланнарга башны иям.
Яфрак астына урелэм.
Газитлэрдэн калфак тореп.
Кояштан. Башыма киям.

Берэр бертек, экерен генэ.
Пешкэн жилэклэрне алам.
Кэдерле булэк кебек.
Саутыма ореп салам.

Хушлы исле каен жилэге.
Ин тэмлесе безнен якта.
Яфрак астында, кулэгэдэ.
Яш чактагы шатлык котэ.


Рецензии