Це Укра! на!

 

Це Україна! Ми у неї в пащі,
Ти їй дочка, а ти могутній син.
Я українка, й гордо заявляю, що
Все ж люблю її блакитну синь.

Тут сміх і плач злилися воєдино,
Нема кінця тернистому шляху.
Я викликаю всіх на поєдинок,
Хто зневажає матінку мою.

О Україно! Твої чисті роси,
Навіки полонили мій покій.
Сльозами я омию твої коси,
І в них вплету безмежність своїх мрій.

Нехай гримлять боги усього світу,
Ділами я каміння розтрощу.
Ніхто не згасить вогняного цвіту,
Та не припинить слів моїх дощу.

Я українська пташка, мої крила,
Ворожі сили разом відженуть.
Вставай, моя нещасна Україна,
Вставай моя голубко, в добрий путь!


Рецензии