***
І толькі годы імчаліся… а ён крочыць…
Ён у маіх вачах здаваўся лепшым…
А год за годам ішоў… ён быў заўсёды першым…
Я памятаю ўсё. Усе забыць паспешна,
Хацела бачыць зноў… Цябе, але не грэшна.
Не грэшна, бо ты быў у жыцці маім заўжды.
Кахаю да сіх пор… у сэрцы толькі ты…
Свидетельство о публикации №111070304275