***

Я іду басіком па вадзе
Ноччу.
Кім я буду для цябе
Цяпер?
Кропкай?
Апоры…
Альбо дурною гульнею?
Штосьці робіцца
Са мною.
Цяпер я за рамкаю
Лета…
Як у мінулым
Я чакаю.
Дзе ты?
Што ты думаеш пра мяне?
І я далей іду па вадзе.
Праз цемру.
Іду да цябе…
Але ж дзе ты? Дзе?


Рецензии