***

Цішэй, baby boy /
Я проста хачу быць з табою…
Я проста хачу ўбачыць твар зморы
Ў гэтай халоднай і нуднай прасторы.

Цішэй, мой мужчына /
                Да гэтага часу не ведаў прычыны
Адносін маіх да цябе…Не трэба “лялакаць”
Ніколі не ўбачыш, як буду я  плакаць.

Цішэй, мой спадар /
Я буду кахаць так правільна, сціпла…
Таму што ўжо ведаю, што  існую….
Хадзем, даражэнькі са мной, я прашу…


Рецензии