***

Хочаш, я буду тваім дажджом?
Кожны раз прыходзіць у тваі сны,
Па раніцам мыць цябе расой ...
Хочаш - маім дажджом будзеш ты?

Хочаш, я буду Сонцам тваім?
Раніцай будзіць промнем сваім,
Грэць твой твар, ззяць з ім ...
Хочаш - ты будзеш Сонцам маім?

Хочаш, буду ветрам табе?
Пяшчотна шаптаць ў тваіх валасах,
Лётаць з табой, не толькі ў сне,
Толькі не бачу цябе ў сваіх снах.

А хочаш - я буду кахаць цябе?
Проста заўсёды кахаць цябе,
Проста заўсёды недзе побач быць?
Толькі вось ты ... не кахай мяне.


Рецензии