згадай про мене любий
хай в серці знову заграє май...,
і квіти щастя в ньому цвітуть,
на шлях до нього мене ведуть...
згадай ці думки та мрії ці...,
удвох навіки ....рука в руці,
згадай ,коханий,як нам вдвох,
сіяла зірка з ім"ям ..."Любов..."
згадай про мене,любий,згадай...,
думки про тебе-щоденний рай..,
тебе кохаю до забуття...,
ти-мій коханий,...моє життя
Свидетельство о публикации №111070204640