20-ае лета

Золатам промняў Сусвету
Прыходзіць дваццатае лета.
Пякуча-нікчэмнае, душнае.
Не хапае цябе....
Засушвае.
З подыхам белага ветру Так хачу я ляцець па свету.
Быць так блізка і так далёка
І маліць за цябе...
Звысоку.


Рецензии