Людзi бяз крылау

ДАЙЦЕ МНЕ ЛЕЙКАПЛАСТЫРА
ЗАКЛЕІЦЬ НА КРЫЛАХ ДЗІРКУ,
БО ЛЮДЗІ БЯЗ КРЫЛАЎ НЯШЧАСНЫЯ,
БО ЛЮДЗІ БЯЗ КРЫЛАЎ- ЗНІКНУЦЬ.
МЫ ДЗЕЦІ СВЯТЫХ-СВЯТЫЯ...
Ў ЯКІХ ЖА ГРАХАХ МЫ ВІННЫ? НАВОШТА НА КРЫЛАХ АСТЫЛЫХ
МЫ ДЗІРКІ НАСІЦЬ ПАВІННЫ?


Рецензии