Шевченко

Тече Дніпро. Пливуть віки.
Минають весни зими.
Та не забутий наш Тарас,
Шевченко наш любимий.

Він серед нас і в наші дні -
Садок вишневий кручі,
Ота хатина край села,
Широкий Дніпр ревучий.

І буде жити у віках
Від роду і до роду
Тому, що кожний його вірш
Присвячений народу.

А ще тому, Кобзарю наш,
Ти будеш вічно жити,
Що Україну ти любив
І нас учив любити.


Рецензии