Мiй свiт

Дивилася, дивлюся, та не бачу,
Минуле і майбутнє, а тепер?
Хоча повірте, я вже не заплачу,
Бо рух у серці так давно завмер...
Заплющу очі - бачу нас удвох,
Заплющу очі - мрії про майбутнє,
А винен в цьому звісно що не Бог,
А наше кляте літо незабутнє!
Ненавиджу, кохаю і борюся,
А бій у серці якось не вщуха,
Сама себе частіше я боюся,
До світу стала наче як глуха.
Вже котрий день дощами заливає
Цей світ, жорсткий і срібно-сірий,
А біль у серці якось не вщухає,
Мій світ уже давно безвірий.
Без віри може жити і навчилась,
Жорстокий світ зробив жорсткою,
Всі кажуть, що і я змінилась,
Бо як у світі у мені нема спокою!


Рецензии