jag kippar

Jag kippar vid en sj;, som suger l;ngsamt min sjuk sj;l.
Det ;r kallt att st; i vinden och att t;nka p; din kv;ll.
I ljusbl; himmel speglas din of;rgl;mlig siluett
Och utan sp;ret l;ser upp i r;k av en cigarett.

Varf;r gjorde du det djupa h;let i min sj;l?
Ge mig tid att t;nka och jag ska h;ra en h;gt sm;ll.
Det ;r dina galna fel, som spr;ngar nu med t;rar,
Du ska aldrig bota min mentala hemska s;rar.

Hur l;nge ska du tiga mitt emot mina ;gon?
Hur mycket sorg i hj;rtat kan du ge mig p; v;r morgon?
Det ;r sv;rt att b;ra den h;r vemod i mitt hj;rta,
Jag ska aldrig se igen dig,eftersom vill inte v;nta.


Рецензии