Ignore the smoke

Зіграємо колись у російську рулетку? Мені цікаво хто – я чи ти? У нас обох хороша вдача. Все буде залежати від випадковості. Наші життя будуть у руках фортуни. Зіграємо. Хворі. Кожної миті стрибаємо в прірву. Колись вона не відпустить нас назад.
Якщо програю я:
Тоді ти будеш вдихати морозне повітря і згадувати мене. Краплі дощу на твоїх віях нагадають мої руки. Весна матиме блиск моїх очей в останню мить.  А музика? Ти не забудеш, ти не посмієш, ти не зможеш... Сонце. Я завжди буду посміхатись тобі з неба. Насправді, кінця не буде. Ми зустрінемось на іншій стороні горизонту.
Якщо програєш ти:
Я починаю все спочатку. Я їду геть і буду платити свою ціну щастя спогадами про тебе. Мені лише потрібно згадати як це робиться. Потрібний час скоро настане.
I close my eyes
ignore the smoke
Ignore the smoke
Ignore the smoke


Рецензии