Подарунок
І веселий щебіт птахів,
І хмаринку здійму для тебе
Із високих стрімких дахів.
Покладу білих лілей квіти
На коліна в вечірній час,
Побажаю любов зустріти,
Що сховалася десь від нас.
Як тобі до лиця усмішка,
І грайливий вогник в очах.
Пригадав,як струнка берізка
Зустрічала в обіймах нас.
Як горіли бажанням очі,
Мов черешні твої вуста,
Наша зустріч-соната ночі,
Що єднає в одне серця.
Подарунки прийми як свято,
Щебет птахів і лілей цвіт,
Може скажуть це небагато-
Завтра я подарую світ.
Свидетельство о публикации №111063008022