Обьединяйся, Украина! - на укр. языке
Коли по рідній землі
гули то навала, то битва,
люди вставали на захист,
їхнє бажання було як молитва.
В єднанні наша сила!
В єднанні наша міць!
Ніхто нас не здолає,
не візьме силоміць!
Памятаймо війни, голод,
й все, що відбулося,
отож будемо брататись,
щоб краще нам жилося!
Єднайся, Україно,
із заходу, і сходу,
зміцнимо незалежність
ми рідного народу!
Свидетельство о публикации №111063007758