украинский мотив...

Світанок шепоче про лагідні мрії,
У вікна промінням ясним загляда.
І ранок розтане росою на вії
Неначе відверта молитва свята.

Омиє думки лунозвін щебетання,
І барвами літа стріча новий день.
У сонячнім сяйві блаженне світання,
У спалахах дивних дитячих пісень.

Чарівні спокуси- тендітні бажання,
І їх кришталевий як дощ, зорепад
Єднає природу, красу сподівання
І день-наче райдужних снів водоспад.


Рецензии