Солнце обрамля св тлом день

Солнце обрамляє світлом день.
Відчуваю я позаду тінь.
Нескінчених ще мільон пісень
І таємних не відкритих вмінь.
Я співаю, бо душа співає
І вірші лунають звідусіль.
Хто мету свою в житті шукає,
Тут не треба чарівних зусиль.


Рецензии