Я тебе люблю...

Я знала тишу – так мовчить безодня –
Краплини відчаю в розгубленій душі...
Та тільки спогад промайне сьогодні,
Знайшовши вихід в новому вірші.

Я знала смуток, що неначе сіті
Заплутує безвихідь почуттів –
Як ти в очах приховуєш щомиті
Все те, що приховати не схотів.

Надію знала – ця блакитна птаха
Мене ніколи ще не полиша,
Вона крила одним єдиним махом
Могла живити – в ній моя душа!

Я знаю віру... бо вона у Бога!
А Бог в любові! не у відчуттях...
Та звивиста мого життя дорога –
Я знаю радість...бо відомий страх.

І погляд рідний, що крізь час пізнаю,
За світло в ньому я Його молю...
Я завжди знала – кращого немає,
У кожнім слові «я тебе люблю!»...

18/06/11


Рецензии
Дуже гарно сказано:
"Я знаю віру, бо вона у Бога,
А Бог в любові, не у відчуттях"
Нехай Бог допоможе бути вірними Йому!
Бо земне це дочасне, а небесне навік!
З повагою

Вера Пасько   18.07.2011 06:11     Заявить о нарушении