Все в Тоб1

Зірко моя ясна, моя доле-щастя,
Моя радість-втіха і моя любов.
Як була без Тебе, ніби й не жилося,
Бо життя даремно, незмістовно йшло.

Все в житті шукала й не могла знайти я
В людях порятунку від усіх тривог.
Часто полонила мене безнадія.
Ти ж усе розвіяв, мій Господь і Бог,

Як прийшла до Тебе в щирім покаянні
І Тобі відкрила геть усі гріхи.
А тепер в любові я Твоїй зростаю
І аж до дня смерті буду я рости.

Хоч і не безхмарно, хоч і не так легко
Йти шляхом життєвим: знаю- устою,
Бо стоїш Ти міцно, бо стоїш Ти твердо
І в Своїй тримаєш руку Ти мою.

І з руки Твоєї вже ніхто не вирве.
Ти- дорога й правда і життя моє.
А в години скрути Ти мене підіймеш
Й на руках нестимеш- я ж дитя Твоє.

Все, чого шукала: впевненість, підтримку,
Лагідність і радість, ласку і любов,
Ніжність і увагу, від турбот спочинку-
Все в Тобі знайшла я, мій Господь і Бог.

Я схиляю низько голову і серце
І в молитві лину до святих небес.
Ти в житті моєму маєш чільне місце,
Бо в моєму серці Ти, Ісус, воскрес.


Рецензии