Я при ду до тебе
Принесу тобі ласку яку назбирав -
І проллю те на груди які цілував,
І заграє у серці кров гаряча твоя.
Поцілунки палаючі спрямовую я
На красуні живіт. Він тремтяче тримав
Всі гарячі засоси. Лобок вібрував,
Нетерпляче жадала плоті піхва твоя.
Коли в піхву твою засаджу чаклуна
Твої груди руками буду міцно тримати
Стогін з губ у красуні у ту мить пролуна -
І всім тілом кохана почнеш вібрувати,
І прогнеться з жаданням жіноча спина,
І почну я тебе енергійно єбати.
Свидетельство о публикации №111062807032