Лiсу шум i добру тишу...

Лісу шум і добру тишу
Наодинці не залишу:
Слухав, озирав,ходив -
Стільки тут принадних див!

Липа вітами шепоче,
Таїну відкрити хоче.
Шарудливий їжачок
Знає все, але - мовчок!
А сорока-білобока
Все розкаже (ненароком):
Що задумали дуби,
Де сльозинки у верби,
Звідкіля гука зозуля,
Чим сполохана косуля,
Як навчилося пташа
Переспівом утішать...

Доки сонце очі мружить,
Ліс гостей чекає, друзів
Одкривать нові світи...
Не барись, приходь і ти.


Рецензии
Дуже образний вірш! Мені сподобалось!

Владислав Похилый   16.07.2011 13:57     Заявить о нарушении
Радо прочитав Ваші відгуки на мої вірші. З такою ж теплотою і цікавістю читав Ваші твори. Успіхів Вам!

Вячеслав Романовський   17.07.2011 14:04   Заявить о нарушении