я -!
суспільні протистояння
через такі ж намагання.
ненависні погляди
на сусідські світогляди.
а я сиджу. я читаю, в'яжу,
я не зважаю і не заважаю.
я - Держава. я - ще не закінчена справа.
я маю своє Сан-Маріно; справне вітрило.
я - надія, я - доля чиясь, я - подія.
я - мураха, я - Еверест, я- невдаха.
я не маю нічого, коли все тримаю.
я вірю у долю, коли помираю.
я чесна й лукава, я - щастя й підстава.
я - альтернатива, я набожна і мстива,
я всебічно розвинена,вбіса, людина.
я - є,і мені цього вдосталь поки.
а далі побачимо, що скажуть роки.
Свидетельство о публикации №111062803559