Мiй Ангеле
Немов пушинка, що летить, кружляючи
Над світом, небом, над усім високим,
Низького і краєчком не торкаючись.
Мій Ангеле, цвіте святим твій погляд,
Твої долоні знають мої лінії,
Вустами ти мені даруєш вогник -
І я вже сяю у твоїм промінні.
2011
Свидетельство о публикации №111062802633
Яна Бояринова 29.07.2011 02:15 Заявить о нарушении
Александр Васильевич Бойко 22.08.2011 11:11 Заявить о нарушении