Good morning, sweetheart - my sun,

       Добрий ранок золотце - сонечко моє,
       Розганяй хмаринки, дощик хай не йде.
       Пятий день захмарено і ускрізь вода,
       Дай тепла нам сонечко тижнів так на два.
       Good morning zolottse - my sun,
       Scatter the clouds, rain does not go high.
       Fifth day of frowning and uskriz water
       Give us a warm sun for two weeks so.
                28.06.2011.
Good morning, sweetheart - my sun,
  Put all the clouds, the rain is not empty.
  The fifth day too dull and everywhere water
Give us a warm sun on the floor of the month
С добрым утром золотце - солнышко моё,
Розганяй все тучки, дождик проганяй.
Пятый день уж пасмурно и везде вода,
Дай тапла нам солнышко на пол месяца.


Рецензии