Хепi енду енд
Заблукало в димі міста
Днями чує під фоно
Ноти згаданого твісту
Знай, моя машина часу
не повернеться в минуле
Ложку цукру цього разу
Ми розбавити забули.
Під тобою плаче сонце,
Піді мною стогне небо,
Дивний плач розбив віконце,
Темна суміш серед мене...
І не треба сподіватись,
Просто з вірою забути,
Серед листя промовляти:
"Хепі енду вже не буде!"
июль 2010 г.
Свидетельство о публикации №111062708786