То - iлюзii чад золотий...
Закрутив нас у вирі хмільному.
Я з тобою - такий молодий,
Одчайдушний і лагідний знову.
Наче в повені річка стрімка,
Поспішаю щоразу до тебе.
Ось і ти - завесніла, струнка -
І в душі дивна радість і трепет.
На ставку човник наш і весло,
Й острівець із мітелками рути...
Чад ілюзії... Тішиться зло,
Що тієї весни - не вернути.
Свидетельство о публикации №111062702765
Тори Ди 30.07.2011 05:56 Заявить о нарушении
Вячеслав Романовський 30.07.2011 10:58 Заявить о нарушении