Пора вже йти...

В  моїх  навушниках
 Ще  живе  та  ніч,
 Як  би  ще  знати
 Хто  її  наспівує...
 Я  в  десяте 
 Кручу  цей  трек.
 Поки  це  все 
 На  що  осмілююсь...
 І  десь  там 
 Так  глибоко,
 Відчуття,  що  ніби
 Щось  втрачаю,
 Пускаю  на  самотік
 Ще  п'ять  хвилин  назад
 Я  б  проміняла  все 
        на  Львів...
 Вперто  і  рішуче 
 Увійшла  б  в  полон
 Твоїх  вій!..але
 В  руках  квитки,
 Вибач,  пора  вже  йти...


Рецензии