Щира подяка, Боже, Тоб1!

Ти так щедро нас благословив!
Ти послав урожай нам чудовий.
Нашу дяку сердечну прийми,
Що наповнив Ти наші комори.

Ти сказав, щоб збирали нетлінні
І складали на небі скарбИ,
Де ніхто не вкраде й не зуміє
Підмінить , де не буде журби.

Ти прости нас,Господь, що не зАвжди
Ми усі нап"ятаємо це,
Що захоплює часто не справжнє
Й метушню у життя нам несе.

Дай серця нам гарячі і щирі-
В першу чергу служити Тобі.
Укріпи, утверди нашу віру,
Щоб стійкими булИ в боротьбі.

Тобі ж дяка до неба хай лине
І прослався у нашім житті.
Ти сказав, що Ти нас не покинеш.
Щиро дякуєм,Боже,Тобі.


Рецензии