приречена ООО

Я заблукав у місті
під золотим небом ..

клумби намовки
,і було багато дзеркал-калюж

Вона ховала душу
за прозорим парео .

Моя участь була писати
про її босі ноги ,
і палати, в котрих скоро вона опиниться.


Там дивовижно сірі очі
охоплені музами ..

білі глечики
і лиш вона суперечить всім-
цім особливим речам

Приречена плакати ,
приречена .


Рецензии
так чудово читати рідною українською)зачаровують ваші слова

Зоря Доры   01.09.2011 12:26     Заявить о нарушении
дякую ,мені дуже приємно
ваші вірші також просто неймовірні !

Анна Чили   02.09.2011 23:23   Заявить о нарушении