Мэхэббэтем минем, ж, аныем...
Мон,лы дустым минем, акыллым.
Сине соям бит мин, аh! Шашып!..
Сине генэ котэм, Ж,анАшым...
Син - минем аккошым, былбылым!
hэм минем мэн,гелек йолдызым!..
"Син" диеп шашамын, чибэрем.
Син,а ашкына йорэккэем!..
...Син - мэн,гелек йорэк ярасы...
Эх, яшьлеккэ генэ кайтасы!..
(1999г.)
Свидетельство о публикации №111062504859