Равека

                "І сказаў Абрагам рабу свайму...
                запрысягніся мне Госпадам, Богам
                неба і Богам  зямлі,што ты ня возьмеш
                сыну майму жонкі з дачок  Хананэяў,
                сярод якіх я жыву;
                а пойдзеш у зямлю маю, на радзіму маю,
                і возьмеш жонку сыну майму Ісааку."
                Быцьцё 24:2-4

Ў юдзеяў  чысьціня  крыві  спрадвеку --
Ўнікаць  чужых  дзяўчынаў - недарэкаў.
Узяў  са  свайго племя  Ісаак
Жыдовачку  у  жоначкі -- Равеку!


Рецензии