Не забуду

Навіки  звязана  з  тобою
 Однією  миттю
 Містом  одним
 Але  там  десь  зверху
 Може  не  судилось...
 І  заблукала  в  твому 
    серці...
 З  думок  твоїх  вихід  шукаю.
 Дзвінки  пропущені  -
 Вибач,  стираю.
 А  може,  як  воля  моя
 Тебе  я  змінила  б
 ...іноді  так  хочеться 
 вірить  в  чудо!
    Але  нашу  зустріч,
 Кажу  чесно,  не  забуду!


Рецензии