Бува тiсно на землi...

Буває тісно на землі!
Дощі чи чисті небеса -
Все наперед про все я знаю...
Спостерігаю в стороні,
Завжди чогось іще чекаю -
Від того й сумно на землі.

Та чути тихими стежками
Сьогодні я навчився час,
Тонесенький, мов сонця світ.
До нього доторкнувсь руками,
Всміхався і ходив ногами
По небі,
Ніби немовля...

Приходь - себе в мені впізнаєш.
1997


Рецензии