ЯКЩО
Нічого не почуєш,
Втратиш себе,
Почнеш сохнути.
Якщо захочеться одягти окуляри,
Нічого не отримаєш,
Втратиш світ,
Почнеш забуватися.
Якщо не зробиш нічого,
Тебе затопчуть інші,
Сильніші.
Які, сидячи в окулярах,
Змогли перекричати вітер,
Безстрашні.
Свидетельство о публикации №111062503060