ЛИСТ ДО ТЕБЕ вона носила квiти в волоссi

1.
ПИШУ ТОБІ ПРИВІТ,
НУ ЩО, КОХАНИЙ, ЧАСТО БАЧИШ СВІТ?
НЕ БАЧИЛА ТЕБЕ БАГАТО ЛІТ,
А ЧАС ЛЕТИТЬ, ЯК БІЛИЙ ВЕРТОЛІТ.
ТЕЧЕ РІКА, БІЖИТЬ ПІСОК КРІЗЬ РУКИ,
ГОДИННИКА УЖЕ НЕ ЗУПИНИТИ,
ТІЛЬКИ МІЖ НАМИ ЛИШ ОДНА РОЗЛУКА,
АЛЕ Я ВІРЮ, ЩО НАСТАНЕ МИТЬ
І КРІЗЬ МІСТА, КРІЗЬ ЧОРНО-БІЛІ ХМАРИ,
ДО ТЕБЕ МІЙ ЦІЛУНОК ПРИЛЕТИТЬ.
ПИШИ МЕНІ, БО Я БЕЗ ТЕБЕ В'ЯНУ, МОВ ТА ТРОЯНДА, ЩО В МОРОЗ ТРЕМТИТЬ.
2.
ПРИВІТ, КОХАНА,
Я ОТРИМАВ ЛИСТ.
СВІТ ДОБРЕ, КРУТИТЬ, НЕ СТОЇТЬ НА МІСЦІ.
АЛЕ НА СЕРЦІ Є РУБЕЦЬ, ПОРІЗ -
ТЕБЕ УЖЕ ДАВНО ЧЕКАЮ В ГОСТІ
У МЕНЕ ДЕНЬ, У ТЕБЕ ЗАРАЗ НІЧ.
Я В ЛІТАКУ, А ТИ У СНІ ЛІТАЄШ.
Я ЗНАЮ, ТИ МЕНЕ ДО СЕБЕ КЛИЧЕШ,
АЛЕ КОЛИ ВЕРНУСЯ ЩЕ НЕ ЗНАЮ.
НЕ ЗАБУВАЙ МЕНЕ, ПИШИ ЛИСТИ,
ТОБІ ПРИВІТ СВІЙ ЩИРИЙ ПОСИЛАЮ.
ЗА ТЕ ЩО Я НЕ ПОРУЧ, ТИ ПРОБАЧ
І ПАМ'ЯТАЙ, ЩО Я ТЕБЕ КОХАЮ.
3.
ПРИВІТ КОХАНИЙ МІЙ,
У НАС ЗИМА.
МЕТЕ МЕТІЛЬ І СНІГ НА ОДЯГ ПАДА.
Я ШЛЮ ТОБІ СНІЖИНОЧКУ - ТРИМАЙ
І ТАК БОЮСЯ, ЩОБ МЕНЕ НЕ ЗРАДИВ...
4.
ПРИВІТ, КОХАНА,
В НАС ЦВІТУТЬ САДИ,
НАДВОРІ СИПЛЕ РАДІСТЬ ВЕСНА-ЛІТО,
Я У ВІСНІ ПРОШУ ПРИЙДИ,
БЕЗ ТЕБЕ БАЧИТИ НЕ ХОЧЕТЬСЯ І СВІТУ.
ПРОБАЧ МЕНЕ, ТА Я НЕ ПОВЕРНУСЯ,
СВІТ ТАК В СВОЇХ ОБІЙМАХ ЗАКРУТИВ.
ТА НЕ ЗАБУДУ Я ТЕБЕ КЛЯНУСЯ,
ХОЧ ДО МЕТИ МЕНІ ПОТРІБНО ЙТИ.
ТИ РОЗУМІЄШ СВІТ, ТЯЖКА РОБОТА
І ВИР ЖИТТЯ ЗАНОСИТЬ ВДАЛЕЧІНЬ.
Я НЕ ВІДПОЧИВАЮ, ЛИШ ТУРБОТИ
ТА ТИ НЕ ЗАБУВАЙ, ПИШИ ЛИСТИ
5.
ТИ ТАК ОБРАЗИВ ТИМ, ЩО НЕ ПРИЇДЕШ,
ЯК МІГ МЕНЕ ТАК СИЛЬНО ОБМАНУТИ.
Я ПЛАЧУ, ЩО СТОСУНКИ ВЖЕ МИНУЛИСЬ,
ТА РОЗУМІЮ - ЇХ НЕ ПОВЕРНУТИ.
Я НЕ ПИСАТИМУ ТЕПЕР ТОБІ НІКОИ,
ЖИВИ ЩАСЛИВО ТА БУДУЙ КАР'ЄРУ.
А Я ЛИШЕ СХОВАЮСЯ ВІД ВТОМИ,
РОЗЛУК, КОХАННЯ ТА ГІРКОЇ ТЕМИ.
6.
ОТАК ПІШЛИ В ЖИТТЯ І ПОПРОЩАЛИСЬ,
ПРОЙШЛО ДВА РОКИ ДОЛІ НЕ ВЕРНУТИ,
ХІБА ЯК ЇХАВ ВІН КУДИСЬ ТО ЗНАЛИ,
ЩО ТАК ФОРТУНА МОЖЕ ОБЕРНУТИ.
ТЕПЕР, НЕЩАСНИЙ ВІН КАР'ЄРУ ЗВОДИТЬ,
ВОНА ЖИВЕ СОБІ ЖИТТЯМ ЗВИЧАЙНИМ.
І ТІЛЬКИ ФОТО ЇХ БЛИЗЬКИМИ РОБИТЬ
ТА ДОЗВОЛЯЄ ЗГАДУВАТЬ КОХАННЯ.


Рецензии