Право!!!
Пити, палити, пити.
Ти маєш право жити,
Пробачати, гнобити.
Ти маєш право на гордість,
На святість, політику, молодість.
Ти маєш право на все,
Тому тебе вир у життя понесе.
Не маєш права убити,
Не маєш права змовчати.
Не маєш права дурниці робити,
Та маєш дурниці казати.
Ти маєш право…
Не маєш права…
Живи цікаво!
Палай яскраво!
Свидетельство о публикации №111062502740