Кишеня

Намалюю себе кишенею
на твоїм піджаку що вийшов з ужитку
Він разом зі мною висітиме в шафі
Його разом зі мною порвуть на шматки
Ти придбаєш новий піджак
На ньому буде безліч замків
безліч гудзиків
На ньому не буде жодної кишені
Перед тим
як іти на роботу
Ти витреш шматком старого піджака
нове взуття
Ти заклопотано зайдеш у тролейбус
Ти візьмеш проїздний квиток у кондуктора
Ти подумаєш ТОЙ ПІДЖАК БУВ КРАЩИЙ
У НЬОМУ БУЛА КИШЕНЯ
ДЕ ЗАВЖДИ БУЛО НАЙВАЖЛИВІШЕ.


Рецензии