Мене збила машина

Мене збила машина,
По мозку проїхали шини.
Я не буду блукати вулицями,
І сумними, як тінь околицями.
Мою склянку поцупить сусідка,
Вона викине мертву квітку.
То нехай, бо я не любила троянди,
Сказати про це, мабуть, було варто.
Хтось без «можна» поцупить одяг
І білет на ранковий потяг.
Я не снитимусь більше мамі,
Чай застине в чужому стакані.
Мене збила машина,
О мозку проїхали шини.


Рецензии
твої вірші якісь...ну не такі, як у всіх.. ця експресія-депресія у римі..Круто!

Михась Кишкань   25.06.2011 22:50     Заявить о нарушении