Вибiр
Все життя я боролась, шукала, літала і падала.
Все життя я не знала ніяких обмежень,
Все життя я жила за своїми фальшивими правдами.
А тепер все життя потопило зелені калюжі,
А тепер все життя, мов мікроб ¬ не живу, а існую.
Бо на жаль, до усього я стала байдужа,
І сльозами пишу тобі вибач. Нічого не чую.
Свидетельство о публикации №111062502707