Чужа дружина

Він називає тебе просто рідна,
А я у нього імені не маю.
Проте я знаю, що йому потрібна,
І через це мабуть в гріху сконаю.
Ім’ям твоїм мене він називає,
Ми з ним неначе Прип’яті продукти.
Ми заборонені. І віри в нас немає,
І щастя не подасть нам свою руку.
Він називає тебе ніжно рідна,
Хоча для нього я й зима і літо.
Пробач, я вірю що йому потрібна,
Пробач, я звикла правду говорити.


Рецензии