Погоди...
Одиночество вдогонку закричит
Теперь я вольной птицей стану,
А сердце,сердце...застучит...
Глаза подобны океану
Когда беда,так оглушит
Волной зализывает рану
И дождь по листьям застучит
Лишь о тебе молиться стану
А сердце рвется из груди
Не трону струны душ,гитару
Судьба же шепчет - погоди
Wait a little..
Will not leave off to love you ..
Loneliness will begin to cry after
Now I by a free bird to the figure,
And heart, a heart..will begin to knock..
Eyes are similar to the ocean
When misfortune, will stun so
Licks a wound a wave
And a rain will begin to knock on leaves
Only about you to pray to the figure
And a heart breaks a secret from a breast
I will not touch strings of the souls, guitar
A fate whispers - wait a little
Почекай..
Любити тебе не перестану..
Самотність навздогін закричить
Тепер я вільним птахом стану
А серце, серце..застукає..
Очі подібні до океану
Коли біда, так оглушить
Хвилею зализує рану
І дощ по листю застукає
Лише про тебе молитися стану
А серце рветься з грудей
Не торкну струн душ, гітари
Доля ж шепоче - почекай
Свидетельство о публикации №111062501097