Перелiтний птах

перелітай у теплий край і не гортай мої сюжети,
зазделегіть себе стирай і не лишай мені цукерки.
не стеж за кроками і не тікай від жалю,
я всі паролі вже давно на пам’ять знаю,
лишилось тільки зупинити час,
щоб все було у нас, а зараз вже того немає.
порадь мені, в що одягнути тіло,
щоб знову жити захотілось?
скажи мені, як лікувати серце,
кому ти заповів мої самотні плечі?
кому ти обіцяв мої уста?
бо вся твоя без решти...
лети туди, де завжди буде більше,
лети туди, де хтось любитеме сильніше...
хоч я не знаю, чи існує сила більша від тієї,
з якою віддираю я тебе від себе!
та я тобі її бажаю...
а ще тепла – встократ теплішого від мого,
і ніжності ніжнішої від хмар.
і радості, і вірності, і зорей,
що падатимуть для твоїх бажань.
бувай.
до зустрічі у моїх снах нечастих.
допоки не завертеться земля і не злетять у небо всі оті, як я, нещасні
і поки битимуться ці серця,
я прирікаю тобі щастя!
перелітай у теплий край...


Рецензии
Цікаво читати Вас, пані Анно.Зрілість думок, широта поглядів, цікава строфіка, ритміка, побудова віршів... Радий знайомству!

Вячеслав Романовський   21.07.2011 16:54     Заявить о нарушении
дякую)

Анна Рам   21.07.2011 21:55   Заявить о нарушении