Червона стрiчка

А мені подарували червону стрічку,
А я пообіцяла її носити.
Вийшла на вулицю,
А від мене тікають люди.
Зайшла до магазину,
А мене бояться.
Повернулася додому,
А там самота.
Зателефонувала до друзів,
А вони сказали, що їх немає вдома.
Нікого немає.
Залишилася тільки я.
Тільки я та червона стрічка.


Рецензии
дуже..

[Ваша рецензия слишком короткая (менее 8 символов). Напишите более развернутую рецензию.]

Ромашечная   25.06.2011 10:30     Заявить о нарушении